szombat, január 23, 2010

Pornó

pornPORNÓó

"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy tévét. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, cédélejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt. Válassz első otthont. Válaszd meg a barátaidat. Válassz szabadidőruhát és hozzá illő sporttáskát. Válassz egy háromszobás lakosztályt részletre - egy ócska sorházban. Válaszd DIY-t és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy. Terülj el egy fotelben és nézd a lélekölő-agypusztító tévés kvízjátékokat. Tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel. Válaszd a végén a rothadást. Pisálj utoljára egy szánalmas otthonban. Élj pusztán zavaró körülményként rohadék kölykeid számára, akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd. Válaszd a jövőt. Válaszd az életet. De miért akarnék ilyesmit csinálni? Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet: mást választottam. Hogy mi az oka? Nincs semmi oka. Kinek van szüksége okokra, ha a heroint választotta?"
-Trainspotting-

Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó…………..

........háromnapi pörgés után Miki szokásához híven a kanapé
mellett ébredt összeszart
nadrágban. A lakás üres volt. A zenét a Massive Attack szolgáltatta, igy a teremben az Inertia Creeps kábitó dallama csónakázott. Lábra állt, letörölte a szája szélére száradt nyálat, felemelte a földön heverő fecskendőt, felhúzta a következő pár napra valót és királyok módjára belőtte magát a világ legsötétebb zugába. Holttestére visszaérkező lakótársai bukkantak rá egy hét elteltével……. ……………………

pornó, pornó, pornó, pornó, Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, Pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó, pornó…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Belőlem szólnak a kürtök

Saját fotó
„Ha akarom, ha nem, mindent el kell mondanom neked. Különös befolyásod van reám. Ha egyszer bűnt követnék el, idejönnék és bevallanám teneked. Te pedig megértenél.” (Oscar Wilde)