péntek, augusztus 21, 2009

részlet a fárol

Fogd azt a kurva időt és kend a hajadba... a füled mögött éppen jó helye lesz, ha majd kék rószabimbók kelnek ki belőle! Hogy hol lesz szebb és mikor lesz szép az örökre meghatározatlan marad.
De én nem várom meg!
De én nem ejtőzöm itt veled tovább, amíg kirohadnak mindannyiunk szaros belei...
De mert én fogom a sátorfámat, kikaparom amim még maradt és útnak indulok, hogy életet leheljek egy fába, aki átvezet a következő viharon!
Nem kell több szél, meg a csillagok, vidd ha akarod nem pereskedek. Tiéd lehet a bor meg az ágy is. Keféld meg a kutyát! Egyél könyvet! Égess embert... és leszarom már, mert engem többé nem látsz! Ha meg a tested zabáltatod fel a majmokkal, tedd meg hogy kamerára veszed, eladjuk pornónak. Barna, vörös, néma meg égszinkék: mind a szádba, de vigyázz mert mosódnak mosolyod kontúrjai. Anyukám mondta: "a mintavételi hiba tényezője erre a fejezetre pluszmínusz a köztes év", énmeg kinevettem, de már belátom, hogy igaza volt...
Utálom, hogy néma vagy amikor a fülembe üvöltesz!
Utálom, hogy lábatlanul rohansz előre!
Utálom, hogy kivájt szemekkel csavargatod a csábos tekinteted!
De a legjobban azt utálom amikor szív nélkül próbálsz meg szeretni!
Nyomor a neved....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Belőlem szólnak a kürtök

Saját fotó
„Ha akarom, ha nem, mindent el kell mondanom neked. Különös befolyásod van reám. Ha egyszer bűnt követnék el, idejönnék és bevallanám teneked. Te pedig megértenél.” (Oscar Wilde)