szombat, augusztus 22, 2009

egy másodrpercnyi gondolat

Éjjel guerilla támadás, az ablakom alatt. Már csak két napom maradt!
Hétfőn dékáni vizsga, mehetek be megnézni hogy dobnak ki az egyetemről... Ha mennem kell, hát elnézést kérek a barátaimtól, akik maradni szerettek volna látni engem és jómaguk maradni kényszerülnek; neharagudjatok, hogy önkényesen elvonulok, ha úgy lesz. De ígérem hogy az év folyamán néha-néha meglátogatlak ám benneteket, elmondjuk egymásnak milyen fosul zajlik ez az év is később meg megöregszünk...

DAT DEUS CUI VOLT

2 megjegyzés:

  1. Már előre elvesztetted a csatát? Nem jó ez így. Azt, hogy kidobnak -e, ők döntik el. Ne állj hozzá ilyen negatívan! Én szorítok érted, ha megígéred, hogy nem hagyod el magad! :)
    Üdv, Rickie

    VálaszTörlés
  2. Azért még megvívjuk. Ilyen könnyen csak nem adom meg nekik azt az örömet, hogy megszabaduljanak még egy "hedonista őrültől", aki az egyetemi légkörben tobzódik :D:D Csak kisebb nagyobb hullámvölgyekben avgyok már a napokban, közelít a termínus, aztán jönnek a gyomoridegek:)
    Egyébként pedig nagyonnagyon köszönöm a bátoritást. Rám is fért:) Felkötöm a gatyám aztán odaállok hétfőn. Hát elvégre nehogy már a semmiért menjen el a nyaram, nemigaz?:))
    Köszi még egyzser!

    VálaszTörlés

Belőlem szólnak a kürtök

Saját fotó
„Ha akarom, ha nem, mindent el kell mondanom neked. Különös befolyásod van reám. Ha egyszer bűnt követnék el, idejönnék és bevallanám teneked. Te pedig megértenél.” (Oscar Wilde)