vasárnap, január 11, 2009

The Dentist!!

Ehhh.... negyed óra és irány a fogtechnikus ismerős. Csütörtökön könyörtelen módon beletörött a fogam a nagy falatozásba. Hihetetlenül szerencsétlen módon, mivel egy tollhegy nagyságú hegyes-éles szilánk mered az égnek a számba, aminek köszönhetően a nyelvem már medicin labda méretűre dagatd az állandó szúrástol. Beleőrülök, nyelni sem bírok már... de azért semmi gáz, nemdől még vér a számból^^.
A vicces az, hogy annak ellenére, hogy csak egy apró reszelésre megyek már megint remeg a háj a popómon. Gyerekkoromban soha nem idegeskedtem, ha ellenőrzésre kellett mennem. Minél idősebb az ember annál hülyébb... ami nem kizárt. De az is meglehet, hogy azóta félek a fogorvostol, amióta ideget téptek érzéstelenítés nélkül. Nah akkor azt mondtam, hogy akkora fájdalmat, mint ami belehasított az államtól a fejem búbjáig én a legnagyobb ellenségemnek sem kívánok. Azóta fóbiám van a fémtargyakkal számban nyúlkáló dokiktól. Aztán, meg nemkizárt, hogy azóta van sociofóbiám is, bár nem volt tele a rendelő arctalan utasokkal(??). Najó, ennek így semmi értelme, úgyhogy leléptem:D Meglátogatom az emberemet, aki segít enyhíteni a fájdalmat egy nagyobb fájdalomért cserébe xD

"Leves e húgy vagy valaki vére mindegy mondom :nem fáj"(KéaB)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Belőlem szólnak a kürtök

Saját fotó
„Ha akarom, ha nem, mindent el kell mondanom neked. Különös befolyásod van reám. Ha egyszer bűnt követnék el, idejönnék és bevallanám teneked. Te pedig megértenél.” (Oscar Wilde)